FYSIOTERAPI

Vores fysioterapeuter ser frem til at hjælpe dig

Vi skaber forståelse for hvorfor din krop siger fra, og hvad du selv kan gøre. Fysioterapi er både sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende.

Vi behandler bl.a.:

  • Hovedpine

  • Spændte, trætte og ømme muskler

  • Udstråling til arme og ben

  • Nakke, ryg mv.

Med videreuddannelse holder vi os på forkant med det nyeste indenfor behandlinger – så vi kan hjælpe dig.

Fysioterapi i Kiropraktorhuset Næstved

Fysioterapien i Kiropraktorhuset Næstved bygger på en kombination af massage/blødvævsbehandling, chokbølgebehandling, laserbehandling samt individuel træning. Du inddrages aktivt i behandlingsforløbet og bliver derfor medansvarlig for det endelige resultat.

Gennem vejledning og information om korrekt brug af kroppen og generel sundhed søger vi at øge forståelsen for, hvorfor din krop pludselig siger fra, og hvad du selv kan gøre. Det er vigtigt at pointere, at fysioterapi omfatter både sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende tiltag.

Hvorfor vælge fysioterapi?

Symptomer som hovedpine, spændte, trætte og ømme muskler, udstråling til arme og ben er ofte udtryk for ubalancer i kroppen. Lærer vi ikke at reagere på disse symptomer, bliver de små ubalancer til større og mere uhåndgribelige ubalancer med et længere behandlingsforløb til følge.

Vi har mange tilfredse og tilbagevendende kunder fra bl.a. Næstved, Ringsted, Vordingborg, Præstø og omegn på Sjælland.

Gør brug af vores ekspertise

Vores store erfaring, samt viljen til videreuddannelse og evnerne til hele tiden at være på forkant med det nyeste indenfor behandlinger, har gjort os til førende indenfor vores felt. Det er vores store erfaring og ekspertise, kombineret med menneskelige kvaliteter, der betyder, at du får de bedste behandlinger hos os.

Med evnen til at lytte, sætter vi os ind i hver enkelt patients individuelle situation, og igennem vores tværfaglige viden sikrer vi, at vi sætter ind, hvor det bedst betaler sig. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en behandling, der er mere end blot i orden.

Kontakt os og få den rette vejledning

Du er velkommen til at kontakte os. Ring eller kig ind til os på klinikken for en personlig snak om dine muligheder og priser.

Med mange tilfredse tidligere og nuværende patienter oplever vi henvendelser fra hele Sjælland og øerne båret frem af vores gode navn og renommé.

Vi ser frem til også at høre fra dig.

   ADRESSE

Kiropraktorhuset
Jernbanegade 17
4700 Næstved

  ÅBNINGSTIDER

Mandag8:00 – 18:00
Tirsdag8:00 – 18:00
Onsdag8:00 – 15:00
Torsdag8:00 – 18:00
Fredag8:00 – 15:00

  55  72  71  75

Behandlere Kiropraktorhuset Næstved

FYSIOTERAPEUTER

Vi ser frem til at hjælpe dig i Kiropraktorhuset Næstved

CAROLA SOMMER
CAROLA SOMMERFysioterapeut
Uddannet Fysioterapeut i 2022 (Fysioterapiskolen Næstved).
Ansat i klinikken siden august 2022.
MIKKEL CHRISTENSEN
MIKKEL CHRISTENSENFysioterapeut

ARTIKLER OM FYSIOTERAPI