Kontakt Kiropraktorhuset

Vi er et tværfagligt team

Kontakt Kiropraktor
huset

Vi er et tværfagligt team

KONTAKTOPLYSNINGER

ÅBNINGSTIDER

Mandag08:00 – 18:00
Tirsdag08:00 – 18:00
Onsdag08:00 – 18:00
Torsdag08:00 – 18:00
Fredag08:00 – 15:00

Parkering

Vi har gratis p-pladser bag vores bygning, som du er velkommen til at benytte.

Alternativt kan du parkere på gaden, men kun i de afmærkede parkerings båse. Vær opmærksom på tidsbegrænset parkering på gaden på hhv. 30 minutter og 1 time – husk at indstille dit parkeringsur.

Vi er et tværfagligt team

Vi er et tværfagligt team af kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktører, kostvejleder og massører. Vores fælles ambition er at forbedre patienternes sundhed og livskvalitet.
Vi kan som regel tilbyde tider indenfor et par dage.

Vores patienter er især fra Næstved, Ringsted, Præstø, Vordingborg og Skælskør, men også fra øvrige Sjælland.

Klage- og erstatningssystem

At gå til behandling hos en autoriseret behandler, uanset om det er kiropraktor, fysioterapeut eller læge, betyder at der er et etableret klage- og erstatningssystem i tilfælde af, der sker fejl i forbindelse med behandlingen.

Hvis du som patient ønsker at klage over den behandling, du har fået, kan du henvende dig til Styrelsen For Patientsikkerhed på www.stps.dk.

Ønsker du at søge om erstatning, kan du rette henvendelse til Patienterstatningen på www.pebl.dk

Symptomer

Hvor har du ondt? Find beskrivelser af symptomer, årsager og behandling af de hyppigst forekommende lidelser. Vi behandler alle de symptomer, du kan læse om i symptomoversigten.

Behandlingformer

Læs mere om de behandlingsformer vi tilbyder. Vi er uddannet til at undersøge og diagnosticere en skade. Du kan henvende dig direkte til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Priser

Vi er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening. De fleste ydelser udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og Sygesikringen Danmark.