AKUPUNKTUR

Akupunktur kan afhjælpe mange skavanker og smerter

Akupunktur er en mange tusind års gammel behandlingsform, der er både meget præcis, gennemprøvet og effektiv. Behandlingensformen stammer fra Fjernøsten og bygger på anvendelse af tynde nåle, som placeres i akupunkturpunkterne på kroppen. Bahandlingen er naturligvis helt sikker. Ved at placere nålene bestemte steder på kroppen, kan man forebygge eller behandle forskellige sygdomme.

Behandlingen er meget nyttig til bestemte situationer, som eksempel kan nævnes at akupunktur kan have en positiv effekt på:

  • Knæsmerter

  • Kvalme efter kemoterapi

  • Migræne

  • Menstruationsmerter

  • Sætte en fødsel i gang

  • Fjerne kroniske smerter

Vi har den nødvendige erfaring med akupunktur, hvilket betyder at vi hurtigt finder frem til hvor og hvordan vi skal behandle din krop med akupunktur. Det er dog meget forskelligt, hvad vi anbefaler vores klienter. For nogen er det mest gavnligt med en general stimulering, imens vi sætter mere præcist og kraftigt ind hos andre. Vi gør altid meget ud af, at sætte os ind i hver enkelt klients individuelle situation.

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Helst ser vi dog, at du kigger forbi vores klinik for en personlig snak om din behandling. Vi har tværfaglige kompetencer og finder hurtigt frem til hvordan vi bedst hjælper dig.

Vi oplever at patienterne kommer langvejs fra, og har den dag i dag patienter fra bl.a. Næstved, Ringsted, Vordingborg, Præstø, Skælskør og resten af Sjælland. Vi ser frem til at give dig en god behandling.

   ADRESSE

Kiropraktorhuset
Jernbanegade 17
4700 Næstved

  ÅBNINGSTIDER

Mandag8:00 – 18:00
Tirsdag8:00 – 18:30
Onsdag8:00 – 15:00
Torsdag8:00 – 18:00
Fredag8:00 – 15:00

  55  72  71  75

Behandlere Kiropraktorhuset Næstved

AKUPUNKTØR

Vi ser frem til at hjælpe dig i Kiropraktorhuset Næstved

FRANK FØNS
FRANK FØNSKiropraktor
Uddannet akupunktør april 2004.

Uddannet kiropraktor i 1984 på Palmer College of Chiropractic, Iowa, USA.

Efter endt uddannelse har Frank Føns arbejdet som kiropraktor i bl.a. Hvidovre, Maribo og Vordingborg fra 1984-88 og har siden 1988 været klinikejer i Næstved.

Frank Føns var formand for Kiropraktorerne i Storstrøms Amt 1988-97. Medlem af bestyrelsen i Dansk Kiropraktor Forening i tidsrummet 1993-2002 og kasserer i foreningen fra 1995 til 2002.

Er i april 2004 uddannet akupunktør.

Medstifter af Team Rynkeby Næstved.

ARTIKLER OM AKUPUNKTUR