Project Description
LASERBEHANDLING
Laser til behandling af bevægeapparatet
Inden for de sidste 5 år er der sket meget for behandling med laser af bevægeapparatet. Der er udviklet en ny generation af laser apparater, som er meget kraftigere end de gamle, og den nuværende forskning tyder på meget positive resultater.
Virkningsmekanismer
Den nye generation af laser apparater virker primært inden for følgende 3 hovedområder:
Lindring af akutte og kroniske smerter
Mindske inflammation og hævelse
Bedring af mikro blodcirkulation, immun respons og reparation af vævsskade
Slidgigt
Sportsskader herunder også opheling af brækkede knogler
Sårheling lige fra operationssår til diabetessår
ADRESSE
Kiropraktorhuset
Jernbanegade 17
4700 Næstved
ÅBNINGSTIDER
Mandag | 8:00 – 18:00 |
Tirsdag | 8:00 – 18:00 |
Onsdag | 8:00 – 15:00 |
Torsdag | 8:00 – 18:00 |
Fredag | 8:00 – 15:00 |
55 72 71 75
HER FINDER DU OS
BEHANDLERE
Vi ser frem til at hjælpe dig i Kiropraktorhuset Næstved
Er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole januar 2005.
Har arbejdet som behandler for Køge Boldklub (Superliga og 1.division) samt for Rishøj Boldklub (2.division).
Henrik Larsen har ud fra sin sportslige fysioterapeutiske baggrund stor erfaring med diagnosticering, behandling samt genoptræning af idræts og idrætsrelaterede skader.
Har været ansat i klinikken siden 2005.
Martin tager sig af almene muskulære problematikker, skader og træning/genoptræning.
Martin har stor interesse for sportsfysioterapi- og fysiologi og har selv dyrket landevejscykling og triatlon i en årrække
Har været ansat i klinikken siden april 2021
OM LASER TERAPI
Hvad er laser terapi?
Ved overbelastningsskader, f.eks. tennis- og golfalbuer, skinne hvor gentagne bevægelser er skyld i langvarig betændelsestilstand med hævelse og smerter, hjælper laser terapi til at normaliserer vævet og fremme dannelsen af kroppens egne smertestillende stoffer.
Almindeligt lys er sammensat af 7 forskellige farver med hver deres bølgelængde, hvilket resulterer i stor spredning af lys.
Laserlys har samme lysbølge, frekvens, længde og form, hvilket betyder, at du kan påføre lysenergi til det skadede væv i en mere koncentreret og ensrettet stråle. Laserlys trænger dybt ind i vævet og virker ved at give energi til de celler, der mangler energi. Cellerne bruger energien til at sætte gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer og understøtter derved kroppens egne funktioner med reduktion af den føromtalte helingstid som resultat.
Hvor ofte skal man behandles?
To mennesker er ikke ens i forhold til opheling, derfor er det meget individuelt, hvor ofte man skal behandles. Det afhænger også af, om det er en akut skade eller en langvarig overbelastningsskade, der skal behandles. MEN: Jo hurtigere der kommer øget blodgennemstrømning til det skadede område, jo bedre er mulighederne for at mindske skadens omfang. Derfor er det vigtigt, at behandlingen sker så hurtigt som muligt.
Som udgangspunkt må der påregnes 2 behandlinger om ugen af 15-30 min varighed de første 2-3 uger.
Virkning vs. bivirkninger?
Den umiddelbare virkning af laser terapi er smertelindring/ændring af smertekarakter til en mindre skarp smerte. Bevægelsesfriheden øges på grund af ændret smertekarakter, der tidligere blokerede for bevægelsen. Den øgede blodgennemstrømning reducerer hævelse og betændelsestilstand i det pågældende område og har også en muskelafslappende effekt.
Bivirkningen der kan opleves ved laserterapi er en behandlingsreaktion i form af forøget irritation, uro og murren i området. Det er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.