Kiropraktik

Kiropraktor Huset Næstved Kiropraktik

Vi kiropraktorer ser frem til at hjælpe dig i Kiropraktorhuset Næstved 

  • Vi er uddannet til at undersøge og diagnosticere din skade
  • Vi har røntgen og ultralydscanning i huset - og i tvivlstilfælde kan vi henvise til MR scanning på regionale sygehuse.
  • Vi er specialister i at behandle og forebygge ryg, led og muskelsygdomme
Vi behandler:
  • Nakke- og ryg smerter
  • Lænde- og iskiassmerter
  • Arme og ben smerter
  • Idrætsskader
  • Vokseværk
  • Spædbørns problemer som kolik, astma og fastlåste led
Læs mere om hvordan vi kiropraktorer arbejder herunder.

Generel information om kiropraktik - Manipulationsbehandling

Ved manipulationsbehandling tager kiropraktoren ved hjælp af specifikke håndgreb leddet et lille stykke længere, end man er i stand til ved egen hjælp. Herved overkommes det vacum, som er i de fleste led i kroppen og der dannes små bobler af gasarter i ledvæsken. Manipulationsbehandling ledsages næsten altid af et hørbart “knæk”, hvilket forbedrer bevægelsen i leddet, hvorved kroppens funktion med tiden vil normaliseres og smerten begrænses.


Bløddelsbehandling

Som led i den kiropraktiske behandling kan kiropraktoren benytte sig af bløddelsbehandling, dvs. behandling af muskler og sener. Det kan for eksempel gøres ved forskellige former for massage og udspænding.
Vi har i Kiropraktorhuset ansat en fysiurgisk massør til at varetage de patienter, som samtidig med ledbehandling skønnes at have behov for en specielt tilrettelagt massage for netop deres type af problem.


Træning

En vigtig del af den kiropraktiske behandling er at lære patienten selv at passe på sin krop. Det kan for eksempel være i form af hjemmeøvelser eller gennem et træningscenter i nærområdet. I den forbindelse har Kiropraktorhuset oprettet et samarbejde med Scala centret. Vi har i Kiropraktor Huset dygtige fysioterapeuter der varetager de patienter, som samtidig med ledbehandling skønnes at have behov for et specielt tilrettelagt træningsprogram.


Forebyggelse

Behandlingen hos kiropraktoren indeholder som et vigtigt element rådgivning om forebyggelse. Patienten oplyses om den formodede årsag til sygdommens opståen og om, hvilke aktiviteter der skal ændres for at forhindre tilbagefald. Forebyggelse kan bestå af praktiske anvisninger udarbejdet individuelt under hensyntagen til patientens tidligere eller nuværende lidelse og under hensyntagen til den praktiske hverdag, patienten skal virke i. Dette kan bestå af instruktion i øvelser, ergonomisk rådgivning eller ved at kontakte arbejdspladser eller sociale myndigheder.
Kiropraktor Huset Næstved Kiropraktiok

Kiropraktorhuset
Næstved ApS

Jernbanegade 17
4700 Næstved

Telefon: 55 72 71 75
Fax: 55 73 00 09
 

Åbningstider

Mandag 8.00-18.00
Tirsdag: 8.00-17.30
Onsdag: 8.00-16.00
Torsdag: 8.00-18.00
Fredag: 8.00-15.00
 
Kiropraktorhuset Næstved ApS | CVR: 24982602 | Jernbanegade 17, 4700 Næstved  | Tlf.: 55 72 71 75
  
 

  Vi er specialister i at behandle og forebygge rygsygdomme og sygdomme i kroppens øvrige led og muskler.